Partners

Building Office Buildings is een initiatief van PIM

 

 

AGC

 

 

Daikin

 

ABB is specialist in gebouwsysteemtechniek. Samen met partners en dochterbedrijven biedt ABB een range aan oplossingen voor het kantoorgebouw van de toekomst. Comfort, duurzaamheid, veiligheid en productiviteit zijn daarbij onze speerpunten.

www.abb.com

 

AGC Glass Europe produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector (origineel en vervangglas) en de solar-industrie. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld.

www.yourglass.com

 

Daikin is wereldwijd marktleider op het gebied van binnenklimaat in woningen, commerciële en industriële ruimtes. Met meer dan 80 jaar ervaring in de koeltechniek en meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen is kennis er gewaarborgd.

www.daikin.nl

 

 

 

Kreon

 

 

 

Rockfon

 

Kreon is een ontwikkelaar en producent van architecturale verlichtingsconcepten en geïntegreerde metalen plafondsystemen aan (‘Kreon Ceiling Solutions’). Het Belgische bedrijf draagt Kreon al sinds zijn ontstaan drie principes in het vaandel: eenheid in ontwerp, eenvoud in techniek en precisie in detail. Door deze consequent na te streven is het bedrijf vandaag uitgegroeid tot dé internationale referentie in designarmaturen.

www.kreon.com

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Reynaers laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu.

www.reynaers.nl

Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International – ’s werelds grootste producent van steenwol. Rockfon is reeds meer dan 35 jaar actief in de Benelux.

www.rockfon.nl

 

Tarkett

 

 

Velux Commercial

 

 

 

Tarkett biedt geïntegreerde vloeroplossingen die aansluiten op specifieke behoeften van de klant. Elke vloeroplossing is uniek en draagt bij aan verbetering van de kwaliteit van leven voor hen die erop wonen, werken of recreëren. Alle vloeroplossingen van Tarkett bieden tastbare functionele, zintuiglijke en ecologische voordelen voor elk project, of het nu gaat om overheids- of commerciële projecten, woningen, sportvoorzieningen, nieuwbouw of renovatie.

www.tarkett.nl

Al meer dan 75 jaar zet de VELUX Groep zich in om de kwaliteit van uw leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. Om een woonomgeving te creëren die gezond en aantrekkelijk is, een werkomgeving die inspireert of een leeromgeving die het leren stimuleert. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is de basis van ons bedrijf en tot op de dag van vandaag nog steeds onze drijfveer.

www.velux.nl